Construct
Ramen en Deuren

Pr. Marie-Josestraat 7
9100 Sint-Niklaas

Tel: 0498 / 12 16 41

Mail: info@constructramenendeuren.be

Of contactformulier:

Klik hier

Sectionale poorten Oost-Vlaanderen

sectionale poorten  Oost-Vlaanderen Infinity Design poorten worden vervaardigd van de beste onderdelen, die van toonaangevende Europese leveranciers komen. Ze garanderen duurzaamheid en veiligheid. Door de keuze uit een brede kleurenwaaier en de vele toebehoren kunnen ze voor iedere woning een versiering zijn.
In het aanbod zijn twee varianten van garagepoorten opgenomen:

Het INFINITY COMFORT systeem

Comfortabel gebruik en veiligheid tegen een scherpe prijs. Infinity Comfort poorten worden net zoals Infinity Premium poorten verwaardigd uit 39,5 mm dikke panelen. De panelen hebben een gepantenteerd beveiligingsmechanisme tegen vingerbeknelling. Het product is niet voorzien van een achterbalk een tochtwerende afdichtingen, maar van borstels.

Het INFINITY PREMIUM systeem

Infinity Premium poorten worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige bestanddelen – Hoesch panelen en KDB beslag. Ze hebben een achterbalk, die de montage van de poort vergemakkelijkt en versnelt. Tochtwerende thermische afdichtingen in de voorbalken en een afdichting onderaan met drie leunpunten zorgen voor de dichtheid van de constructie. garagepoorten Oost-Vlaanderen

Sectionale garagepoorten zijn bestemd voor eengezinshuizen. Ze bestaan uit verticale geleiders, horizontale geleiders onder het plafond en een vleugel uit stalen panelen. Ze zijn verkrijgbaar met torsieveren of trekveren. Een geopend sectionaal poort neemt geen ruimte weg van de inrit. Daardoor bestaat de mogelijkheid, om een voertuig direct voor de poort te parkeren. Veelvuldige mogelijkheden zijn ook een voordeel. Een mogelijkheid is automatisatie. Als men de poort voorziet van een motor, kan het doormiddel van een afstandsbediening geopend worden. De gebruiker kan comfortabel in zijn auto blijven zitten. Hij hoeft de poort niet handmatig open de doen, om zijn garage binnen te rijden. De poorten kunnen van allerlei toebehoren voorzien worden, die de veiligheid verhogen. Deze zijn: sluiting met slot, fotocel, grendels, alarmsirene, noodontkoppeling van de grendels, mechanisme "veer in de veer”, noodstroombatterij.