Construct
Ramen en Deuren

Pr. Marie-Josestraat 7
9100 Sint-Niklaas

Tel: 0498 / 12 16 41

Mail: info@constructramenendeuren.be

Of contactformulier:

Klik hier

PVC ramen Oost-Vlaanderen

pvc ramen Oost-Vlaanderen We zijn ons goed bewust van de belangrijke rol die een raam in elke kamer speelt. Daarom stellen we PVC ramen van hoge kwaliteit op basis van moderne technologie├źn voor. Met volgende factoren houden we rekening:

  • Energiebesparende ruiten - ideaal voor thermische isolatie
  • Beveiligingsvensters - goed beveiligd om het risico van inbraak te verminderen
  • Microventilatie vensters - waardoor de sfeer in de kamer wordt verbeterd.
Alle PVC-ramen die door ons bedrijf worden aangeboden, worden onderscheiden door hun interessante styling, dat zowel bij het klassiek als modern interieur past. En met een brede selectie van diverse PVC profielen kunt u al onze ramen en deuren niet alleen in termen van technische parameters maar ook in termen van esthetiek kiezen.

Voordelen:
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding: gunstige prijzen voor goede kwaliteit
  • Isolatie: overtreft de huidige isolatienormen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Beschikbaar in allerlei kleuren (RAL)
Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod. Wij zijn ervan overtuigd dat de ramen van Construct Ramen en Deuren in alle details aan de verwachtingen voldoen.

Construct Ramen en Deuren zorgt voor het complete traject bij het plaatsen van nieuwe ramen: van opmeting, tot installatie. Onze installateurs plaatsen vensters voornamelijk in Oost-Vlaanderen en Antwerpen.
Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve Europese topmerken voor ramen en deuren:

aluminium raamprofielen plaatser aluminium raamprofielen plaatser aluminium raamprofielen plaatser aluminium raamprofielen installateur ramen plaatser