Construct
Ramen en Deuren

Pr. Marie-Josestraat 7
9100 Sint-Niklaas

Tel: 0498 / 12 16 41

Mail: info@constructramenendeuren.be

Of contactformulier:

Klik hier

Houten ramen Oost-Vlaanderen

houten ramen Oost-Vlaanderen Niet alleen zijn houten ramen mooi om naar te kijken, ze bieden ook uitzonderlijke prestaties tegen het grote Belgische weer. Ze bieden hoge isolatie met dubbele en driedubbele beglazing opties, kleurkeuzes die u kunt veranderen zonder uw ramen te veranderen en koolstofneutraal zijn, wat betekent dat u milieuvriendelijk bent.
We begrijpen dat een volledig afgewerkt houtvenster de externe uitstraling van een huis echt kan accentueren. Daarom biedt Construct Ramen en Deuren niet alleen standaard afwerkingsmogelijkheden, maar bieden wij ook het complete spectrum van RAL-kleuren op onze houten ramen om uw persoonlijke smaak aan te passen.

Voordelen:

  • Alle mogelijke stijlen en kleuren zijn mogelijk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Natuurlijke warmteregelaar
  • Hoge isolatie
  • Hoge brandveiligheid
Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod. Wij zijn ervan overtuigd dat de ramen van Construct Ramen en Deuren in alle details aan de verwachtingen voldoen.

Construct Ramen en Deuren uit Sint-Niklaas zorgt voor het complete traject bij het plaatsen van nieuwe houten ramen: van opmeting, tot installatie. Onze installateurs plaatsen vensters voornamelijk in Oost-Vlaanderen en Antwerpen.
Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve Europese topmerken voor ramen en deuren:

aluminium raamprofielen plaatser aluminium raamprofielen plaatser aluminium raamprofielen plaatser aluminium raamprofielen installateur ramen plaatser