Construct
Ramen en Deuren

Pr. Marie-Josestraat 7
9100 Sint-Niklaas

Tel: 0498 / 12 16 41

Mail: info@constructramenendeuren.be

Of contactformulier:

Klik hier

Aluminium ramen Oost-Vlaanderen

aluminium ramen Oost-Vlaanderen Aluminium is de eerste keus van framing in moderne architectonische toepassingen. De gladde en vierkante afwerkingen die kunnen worden bereikt uit aluminium raamwerk passen perfect bij het meer minimale en gedetailleerde georiënteerde ontwerp.
Bij Construct Ramen en Deuren gebruiken we de nieuwste vooruitgang in aluminium fabricatie, thermische breektechnologie en ontwerptrends om architecten en ontwerpers een aluminium vensteroplossing te bieden die aan hun eisen voldoet. Wij kunnen een breed gamma aan aluminium ramen ontwerpen, aanbieden die past bij alle budgetten en eisen voor onze klant.
Onze aluminium ramen zijn ontworpen om warmteverlies voor uw huis te verminderen. Het thermisch gebroken aluminium frame biedt een zeer hoge weerstand tegen warmteoverdracht vanaf de binnenkant van het frame naar buiten. Voordelen:

  • Isolatie
  • Veiligheid
  • Duurzaam materiaal
  • Onderhoudsvriendelijk
Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod. Wij zijn ervan overtuigd dat de ramen van Construct Ramen en Deuren in alle details aan de verwachtingen voldoen.

Aluminium heeft de laatste jaren een stevige metamorfose ondergaan. Vroeger stonden aluminium ramen bekend voor slechte eigenschappen, maar door nieuwe technologiën bieden aluminium ramen de laatste jaren uitstekende isolatiewaarden. Koudebruggen zijn uitgesloten, en hierdoor krijg je geen warmteverlies of condensatie.
De raamprofielen zijn heel sterk en duurzaam.

Construct Ramen en Deuren uit Sint-Niklaas zorgt voor het complete traject bij het plaatsen van nieuwe ramen: van opmeting, tot installatie. Onze installateurs plaatsen vensters voornamelijk in Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Veel klanten verkiezen aluminium boven pvc ramen of deuren omdat aluminium een poedercoating toelaat.
Door te poederlakken wordt het aluminium elektrostatisch geledan en 'bestoven' met poederverf. Het aluminium trekt deze verfdeeltjes aan, en die worden ingebakken door een hoge temperatuur. Het resultaat hiervan is dat de aluminium ramen en deuren héél bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, en ze zijn heel slijtvast.
Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve Europese topmerken voor ramen en deuren:

aluminium raamprofielen plaatser aluminium raamprofielen plaatser aluminium raamprofielen plaatser aluminium raamprofielen installateur ramen plaatser