Construct
Ramen en Deuren

Pr. Marie-Josestraat 7
9100 Sint-Niklaas

Tel: 0498 / 12 16 41

Mail: info@constructramenendeuren.be

Of contactformulier:

Klik hier

Houten deuren Oost-Vlaanderen

houten deuren Oost-Vlaanderen Onze houten voordeuren worden gemaakt uit vele houtsoorten: grenen Kalzing, vuren Kalzing, massief grenen, massief vuren, meranti, lariks, eiken... Het hout is zorgvuldig geselecteerd, gelijmd in 3 of 4 lagen om-en-om kruislings op elkaar, zodat de stabiliteit en sterkte van de constructie wordt gegarandeerd. Het toegepaste verfsysteem is gebaseerd op watergedragen milieuvriendelijke verven en vormt een verflaag van de hoogste kwaliteit.

Houten voordeuren, gemaakt van de beste materialen, zijn een veelzijdige en duurzame oplossing voor vele huizen. Bij ons kunt u uw deur volgens elk gewenst model laten maken. Gegarandeerd veilig en duurzaam door de selectie van de beste sloten en cilinders en inbraak werende toebehoren. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod. Wij zijn ervan overtuigd dat de deuren van Construct Ramen en Deuren in alle details aan de verwachtingen voldoen.

Construct Ramen en Deuren uit Sint-Niklaas zorgt voor het complete traject bij het plaatsen van nieuwe houten ramen: van opmeting, tot installatie. Onze installateurs plaatsen vensters voornamelijk in Oost-Vlaanderen en Antwerpen.