Construct
Ramen en Deuren

Pr. Marie-Josestraat 7
9100 Sint-Niklaas

Tel: 0498 / 12 16 41

Mail: info@constructramenendeuren.be

Of contactformulier:

Klik hier

Aluminium deuren Oost-Vlaanderen

aluminium deuren Oost-Vlaanderen Naast onze ramen en sectionale poorten biedt Construct Ramen en Deuren ook nog een ruim aanbod aan deuren die u zowel in PVC, aluminium als hout kan verkrijgen. Zowel binnendeuren als voordeuren.


Uw voordeur is de blikvanger van uw huis, daarom bieden wij u kwalitatieve en visuele prachtige deuren tegen zeer scherpe prijzen.

Alle aluminium deuren die door ons bedrijf worden aangeboden, worden onderscheiden door hun interessante styling, dat zowel bij de klassiek als modern stijl past. En met een brede selectie van diverse aluminium profielen kunt u al onze ramen en deuren niet alleen in termen van technische parameters maar ook in termen van esthetiek kiezen. Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod. Wij zijn ervan overtuigd dat de ramen van Construct Ramen en Deuren in alle details aan de verwachtingen voldoen.

Construct Ramen en Deuren zorgt voor het complete traject bij het plaatsen van nieuwe deuren: van opmeting, tot installatie. Onze installateurs plaatsen vensters voornamelijk in Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Veel klanten verkiezen aluminium boven pvc ramen of deuren omdat aluminium een poedercoating toelaat.
Door te poederlakken wordt het aluminium elektrostatisch geledan en 'bestoven' met poederverf. Het aluminium trekt deze verfdeeltjes aan, en die worden ingebakken door een hoge temperatuur. Het resultaat hiervan is dat de aluminium ramen en deuren héél bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, en ze zijn heel slijtvast.


Wij gebruiken uitsluitend kwalitatieve Europese topmerken voor ramen en deuren:

aluminium raamprofielen plaatser aluminium raamprofielen plaatser aluminium raamprofielen plaatser aluminium raamprofielen installateur ramen plaatser